Nihan Bora

Şenlik dediğin Bebek’te olur!

Şenlik isminin en çok yakıştığı semtlerden biri Bebek. Bu yıl Bebek Şenliği’nin 5.’si düzenleniyor ve şenlik her geçen yıl daha da içerikli bir hale geliyor.

12 Haziran Cumartesi günü Bebek Parkı’nda başlayacak festival üç gün sürecek ve 14 Haziran Pazar günü son dönemin en sevilen grubu ‘Multitap’ ve ‘Kolektif İstanbul’ konserleriyle sona erecek. Şenlik programında yok yok! Müzik deseniz olmazsa olmaz, alışveriş deseniz kaçınılmaz.. Gündüz saatlerinde Dinamo FM DJ’leri setin başında enfes bir gündüz seyri sunarken, akşamları da alternatif isimleri dinleme imkanı olacak.

Sanıyorum ki şenliğin en güzel kısmı -biz kadınlar için- Galatamoda tasarımcılarının koleksiyonlarının satılacak olması. Ayrıca şenlik organizatörleri sağlığınızı da düşünmüş ve vazgeçilmez lezzetleriyle ünlü gurme yiyecek ve içecek markalarının yer alacağı ‘Gurme ve Ekolojik Pazar’ı da şenlik programına eklemiş. Tüm dünyanın olduğu gibi Türkiye’nin de heyecanla beklediği 11 Haziran’da başlayacak Dünya Kupası da unutulmamış, maçları izleyebilmek için parkın içine dev ekran kurulmuş.

Bir yanda sergiler, bir yanda sokak sanatçılarının performansları, bir yanda çocuklar için hazırlanmış aktiviteler… Geçen sene gerçekleşememiş olmanın acısı bu sene Bebek’te fena çıkacak!

Sabah 11:00’den gece 22:00’ye kadar açık olacak şenlikteki konser programı şöyle:

11 Haziran 20:00 ‘SOAKED’

12 Haziran 16:30 ‘aCuba’

18:30 ‘Vahram Gesar’ DJ performansı

19:30 ‘Sattas’

13 Haziran 18:00 ‘Multitap’ ve ‘Kolektif İstanbul’

Exit mobile version