Nihan Bora

Yeni festivalimiz: Trakya Fest

Özellikle dört yılda iptal edilen festival ve konserin sayısını hatırlamıyorum. Kültür-sanat etkinlikleri böylesine azalmışken şimdi yeni bir festival haberi hepimizi heyecanlandırabilir: Trakya Fest.

4-6 Ağustos tarihleri arasında Erikli Sahili Keşan Belediye Plajı’nda düzenlenecek Trakya Fest’in bu yıl ilki gerçekleşecek. Festivalin deniz kenarında konuşlanması ve doğayla iç içe olması, şimdiden güzel anıların birikeceğinin belirtisi diyebiliriz

Festivalde sahne alacak isimler, birbirinden değerli ve insanı epey heyecanlandırıyor: Şebnem Ferah’tan Duman’a, Manga’dan Bülent Ortaçgil’e, Moğollar’dan Hayko Cepkin’e, Yeni Türkü’den Leman Sam’a ve son dönemin sevilen isimleri Adamlar, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Deniz Tekin, Son Feci Bisiklet, Zakkum, Niyazi Koyuncu, Manuş Baba ve Jehan Barbur.

Festivalin günlük bilet fiyatı 40 TL, kombine bilet fiyatı ise 80 TL. Eğer ben kombine alırım, bir de kamp yaparım diyorsanız 100 TL’ye iki şahane gün geçirebilirsiniz.

İlk festivale davetiye benden!

Güzel haberi sona sakladım. ‘Tüm Renkleri Buluşturan Festival’ sloganıyla düzenlenen festivale iki kişiye çift kişilik davetiye vermek üzere iki sorum olacak.

Birincisi, Şebnem Ferah’ın ilk albümünün adı nedir? İkinci sorum da; Yeni Türkü grubu kaç yılında bir araya gelmiştir?

Soruya doğru yanıt veren ilk iki kişi çift kişilik davetiyesi benden! Ama öncesinde Trakya Fest Instagram hesabını takip etmeyi unutmayın. Cevaplarınızı Instagram post’unun altına bekliyorum. Şimdiden iyi eğlenceler!

Fotoğraf, Sunny Side Up Tropical Festival’den alınmıştır. Trakya Fest’ten de böyle fotoğraflar bekliyoruz 🙂

Exit mobile version