Nihan Bora

Canlı performansın en iyi adresi: Studio Live

Yeni dekoruyla, muhteşem ışıklandırmasıyla ve her hafta birbirinden güzel konser ve etkinlikleriyle Studio Live sizleri bekliyor.

Studio Live’ı geçtiğimiz yaz sık sık duyduğunuzu sanıyoruz. Türkiye’deki en iyi isimlerin sahne aldığı ve İstanbul’un en başarılı sahne performanslarının gerçekleştiği bu mekana hala gitmediyseniz, bu yazıyı okuduktan sonra gitmek için can atacaksınız.

Dekorasyon

Mekan, yeni sezona yeni dekoruyla girmiş. Dekorasyon öncelikli olarak işletmecilerin tecrübe ve talepleri doğrultusunda GM Square firmasından Gazi ve Murat isminde iki mimara yaptırılmış. Mimarların bilgisi, mekan sahiplerinin tecrübesiyle birleşince ortaya güzel bir iş çıktığı şüphesiz.

Studio Live’ın diğer mekanlardan farkı

Mekanın ortaklarından olan Koray Turhan, Studio Live’ın Taksim’deki en büyük sahnelerden birine sahip olduklarını söyleyerek sözlerine şunları ekliyor: “Müşterilerimizin medeni bir şekilde eğlenmelerini ilke edinmiş durumdayız. Bir de havalandırma konusuna çok özen gösterdik. Elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı düşünüyoruz. Umarız müşterilerimiz de memnun kalırlar” dedi.

Özel geceler

Her hafta sonu popüler olmuş yerli ve yabancı gruplar sahne alıyor. Yurt dışı organizasyonlarını Neo-Discoteque ile birlikte yürüten mekanda sene içinde çok farklı etkinlikler bizlerle birlikte olacakmış.

Studio Live müdavimlerine özel

Mekanı sık ziyaret edenleri de düşünen işletmeciler ileriki önümüzdeki günlerde, Studio Live müdavimlerine Studio Live Özel Klüp Kartı çıkartacaklarmış. Ayrıca bu kart sahiplerine bazı etkinliklerde ücretsiz giriş hakkı ve indirim olanakları sağlanacakmış.

Kimler gider?

Daha çok beyaz yakalılar diye tabir ettiğimiz 25-35 yaş arası, yeni üniversite mezunu ve ikincil olarak da 18-25 yaş arası öğrenciler tercih ediyor. Etkinliklerin farklılığı geniş bir yaş skalasına hitap etmelerini sağlıyor.

Yaş sınırı ve giriş ücreti

Yaş sınırının 18 olduğu mekana giriş, etkinliklere göre 10-30 YTL arasında değişiyor.

Daha önce kimler gelmiş?

Ceza, 110, Suitcase, Gripin, Duman, Efsun, Quantum Leap, Sub Culture, Gevende, Manga, Marc Almond, Vega, Camouflage, Göksel ve Yüksek Sadakat şimdiye kadar sahne alan gruplar ve isimler arasında. Bu canlı performansların dışında mekan, geçtiğimiz ay Yıldız Teknik Üniversitesi Welcome Party gibi organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor.

Adres: Sakızağacı Cd. Büyük Bayram Sk. No: 31-33 Kat : 2 – 3
Beyoğlu – İstanbul
Tel: 0212 244 77 12 – 244 00 30
www.studio-live.org

Bu yazı Kasım 2006’da Pozitif dergisinde yayımlanmıştır.

Exit mobile version