Nihan Bora

Casa Dell’Arte’de sanat, çocuk ve tatil

İstanbul’daki galerisini son derece başarılı bulduğum Casa Dell’Arte Galeri’nin, Bodrum’daki butik otelinde çocukların da sanatla iç içe olabileceği bir tatil sunduğunu öğrendim.

Haziran ayını bitiriyoruz gün itibariyle. Ama şu anki havaya bakılırsa Mart ya da Nisan ayında hissetmememiz için bir neden yok. Zira yağmur yok ama hava resmen homurdanıyor. Adeta güneş ve yağmur kavga ediyor gökyüzünde.

Açıkçası yazı çok seven biri değilim, kış çocuğuyum ama bu yıl resmen yazı özledim. Temmuz ve Ağustos ayını yaz gibi geçirmeyi diliyorum canı gönülden.

Çoğunuz tatil planlarınızı yaptınız, en az bir hafta bir yerlere kaçamak için gün sayıyorsunuz. Herkesin tatil tercihi değişiyor tabii. Kimi gerçekten kafa dinlemek istiyor, kimiyse eğlenmek için tatil yapıyor. Bir de çocuklu aileler için tatil planları başka bir şekle bürünüyor tahminimce. Çünkü çocukla mı ilgileneceksiniz, yoksa kendinizi mi dinleyeceksiniz işte burada karar vermek güç.

İstanbul’daki galerisini son derece başarılı bulduğum Casa Dell’Arte Galeri’nin, Bodrum’daki butik otelinde çocukların da sanatla iç içe olabileceği bir tatil sunduğunu öğrendim. Casa Dell’Arte Türkiye’nin ilk çağdaş butik sanat oteli. Yetişkinler İstanbul’dan kalma sanat aktivitelerini tatilde de devam ettirebiliyor. Bir de çocuğunuz varsa ve onun da küçük yaştan itibaren sanata ilgi duymasını istiyorsanız ailece yapılabilecek en farklı tatillerden biri olabilir. Çocuk kulübünde yaratıcılık, hayal gücü, sanat, el becerisi ve fiziksel gelişime odaklı eğlenceli aktiviteler ve atölyeler yer alıyor. Düşünsenize çocuklar için de hem eğlenceli hem de kendilerini geliştirebilecekleri harika bir tatil..

Henüz deneyimlemedim ama çoluğa çocuğa karıştığımda böyle bir tatil şimdiden oldukça cazip görünüyor.

Exit mobile version