Nihan Bora

Moyra ile astrolojiye bakışınız değişecek

Moyra, uzun süredir Instagram üzerinden yayın yapan bir astroloji sitesi. Şimdi astrolojiyi daha yakından takip etmek isteyenler için yeni mobil uygulaması ile yayında.

Astrolojiyle ilk yakınlaşmam 2013 yılında, astrolojiye ilgi duyan bir arkadaşımın beni uyarmasıyla oldu. Susan Miller’ın dediğine göre Satürn, Akrep burcuna giriyordu ve üç yıl Akrep burcu için yer yerinden oynayacaktı. Hemen Susan Miller’ın detaylı yorumlarını okudum ve açıkçası söylenenler öyle uçtu ki, pek de inanasım gelmedi. Fakat 2013 Nisan ayından itibaren Miller ne dediyse çıktı. Sağlık sorunlarından özel hayata bir bir yaşadım. 2,5 yıl gerçekten de çok sancılıydı. Hayatımda köklü değişiklikler oldu ve 34 yıllık hayatımın dönüm noktalarından biri oldu diyebilirim.

Bu kadar detaylı niye anlatıyorum, çünkü astroloji her ne kadar günümüzde ‘burçlar ne diyor’ kadar basite indirgense de aslında doğru isimlerden, doğru yorumları okudukça derinlemesine anlayacağınıza inandığım bir alan. Hatta son yıllarda astrolojiye olan ilginin artmasının sebeplerinden biri de bu bence. İyi yorumcular sayesinde insanlar yükselen burcunu biliyor, takip ediyor, doğum haritasına hakim ve gezegenlerin hareketini takip ediyor. En popüler konular da Merkür retrosu, Kanlı Ay Tutulması gibi herkesi farklı şekilde etkisi altına alan hareketler.

Doğru isimlerden doğru yorumlar derken aslında yeni bir uygulamadan da bahsetmek istiyorum: Moyra. Bu konuya ilgi duyanlar, Moyra’yı Instagram hesabından biliyor olmalı. 2016 yılından bu yana Instagram’dan oldukça eğlenceli paylaşımlar yapan Moyra, şimdi bir uygulama olarak AppStore ve Play Store’dan indirilebiliyor.

Moyra’da neler var, kısaca bahsetmek gerekirse; bir kere rastgele burç yorumu yok, çünkü kaydolurken sadece doğum gününüzü değil, doğum saatiniz ve doğduğunuz yer bilgisini girdiğinizden ona göre yorumlar yapılıyor. Yani burç yorumları gerçekten kişiye özel.

Benim uygulamada en sevdiğim bölümlerden biri de, eğlenceli makaleler. “Yanlış insan seçme konusunda ustalaşmış burçlar”, “Burcuna uygun doğayı kaçırma, kamptan geri kalma!”, Chanel 2018 Sonbahar-Kış koleksiyonunu hangi burçlar için tasarladı?” gibi sıra dışı makaleler sizi bekliyor.

Ayrıca burcunuza özel “Ay burcum ne, özellikleri ne?”, “Nasıl bir karaktere sahibim?”, “Bana nasıl bir kariyer uygun?” gibi soruların cevapları da uygulamada mevcut. Eğer daha fazlasını öğrenmek isterseniz de topladığınız yıldızlarla Moyra’dan detaylı analizler alabilirsiniz.

Hem içerik olarak hem de arayüz olarak iyi tasarlanmış bir uygulama olduğunu söyleyebilirim. Astrolojiye meraklı olanlar aşağıdaki linklerden uygulamayı indirebilir, sosyal medya hesaplarından da takip edebilir.

*Bu arada mobil uygulamalarla ilgili kısa yazılar yazmayı istiyordum. Moyra ile başlamış olduk belki de.

AppStore: https://itunes.apple.com/us/app/moyra-astroloji-ve-bur%C3%A7lar/id1363478842?mt=8
Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.positivise.moyra&hl=tr
Web Sitesi: www.askmoyra.com
Instagram: https://www.instagram.com/askmoyra/
Facebook: https://www.facebook.com/askmoyra
Twitter: https://twitter.com/ask_moyra
YouTube: https://www.youtube.com/c/Moyra_AskMoyra
Pinterest: https://tr.pinterest.com/askmoyra/

Ana fotoğraf: Ganapathy Kumar

Exit mobile version