Nihan Bora

Kendi Kutup Yıldızını Bul 2: İçimize yayılan mutluluk

Nüvide Gültunca Tulgar’ın daha önce yayınlanan ve büyük beğeni kazanan Kendi Kutup Yıldızını Bul’un ikinci kitabı Kendi Kutup Yıldızını Bul 2 yine Alfa Yayınları’ndan çıktı. Kitabın içinizi açacağı bir gerçek.

Kendi Kutup Yıldızını Bul 2’de, insanın yaşama sevincini artıran, okuyanı düşündürürken geliştiren bilgelik hikâyeleri yer alıyor. Hayatın olumsuz yüklemelerine karşı, içimizi açacak öyküler bunlar. Ruhunu beslemek isteyenler için.

Her insan kendi kutup yıldızını bulmak için yaşar. Hayatın labirentlerinde, hangi yöne gitmeniz gerektiğini şaşırdığınızda, unutmayın kutup yıldızınız orada bakmanızı bekliyor.

Nüvide Gültunca Tulgar, İstanbul’da doğdu. İlkokulu Napolide Scuola Villa Dei Principi’de bitirdikten sonra Türkiye’de İtalyan Lisesi’ne devam etti. İstanbul Üniversitesi Basın-Yayın Yüksekokulu Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü’nü bitirdi. Çeşitli dergilerde çeviriler ve derlemeler yaptı. Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslar arası İlişkiler Bölümü’nde master programına girdi. Gazeteciliğe Hürriyet gazetesi dış haberler servisinde başladıktan sonra televizyon gazeteciliğine geçti.

Uğur Dündar ile Hodri Meydan ve Arena programlarında yapım yardımcısı olarak çalıştı. Daha sonra Show TV ve Star TV’de Reha Muhtar ile çeşitli TV programlarının yapımcılığını üstlendi. Halen araştırmacı gazetecilik tarzında bir kitap yazmakta olan Tulgar İtalyanca, İngilizce ve Latince biliyor. Evli ve bir çocuk annesi.

Exit mobile version