Nihan Bora

Hazal Aksoy’dan ‘Çoktan Seçmeli Korkular’

Geçtiğimiz aylarda Ümraniye’de Anel Grup’un katkılarıyla açılan Galeri 5’in yeni konuğu Hazal Aksoy. “Çoktan Seçmeli Korkular” isimli sergi 4 Temmuz’a kadar ziyarete açık.

Hazal Aksoy bu sergide, toplumun maruz kaldığı korku ve paranoyaları eserlerine yansıtırken aynı zamanda tuval üzerine akrilik ve karışık çalışmalarını da sergiliyor. Ankara Gazi Eğitim Fakültesi Resim İş Anabilim Dalı’nda lisans eğitimini tamamlayan yetenekli genç sanatçı aynı üniversitede yüksek lisans eğitimine devam ediyor. Aksoy, 2006 ve 2007 yıllarında “İnsanlık Hali 1” ve “İnsanlık Hali 2” isimli sergilerini gerçekleştirmişti. Son olarak “Karma 3” isimli karma sergiye katılan sanatçı, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde Araştırma Görevlisi olarak çalışmaya devam ediyor.

Hazal Aksoy

Anel Grup’un sanatı ve genç kuşak sanatçıları destekleme hedefiyle 1 Şubat tarihinde hayata geçirdiği Galeri 5, Türkiye’nin her yanına yayılmış güzel sanatlar eğitimi gören genç sanatçılara kapılarını açıyor. Galeri 5’in ilk sanatçısı; “Özgün Baskıresim Sergisi” ile Seyit Mehmet Buçukoğlu’nun eserleri 1 Şubat – 31 Mart 2010 tarihleri arasında Galeri 5’te sanatseverlerle buluşmuştu.

Galeri 5: Anel İş Merkezi İnkılap Mah. Site Yolu Sok. No: 5 34768 Ümraniye/İstanbul

Telefon: (0216) 636 21 35

Exit mobile version